Sidst opdateret: 31.03.2017

Hjemmeside adresser til sider, som vi håber kan have din interesse i forbindelse med søgning efter f.eks. foreninger der arbejder med haver, specielle planter, til planteskoler og internetbutikker, til haver der kan besøges m.v. Du kan i kolonnen til venstre se hoved- emnerne.  Klik på menupunktet, som du har interesse i, og de forskellige links kommer frem...

Vi har under nogle af emnerne opdelt linkene i under- grupper, f.eks. stauder, frø o.s.v. Opdelingen er foretaget ud fra, hvor vi har skønnet, at sortimentet er mest markant. Det eneklte link er kun nævnt et sted. Hvis du syntes, at vi har placeret et link i en forkert gruppe, vil vi meget gerne have en mail, så vi kan rette det.

Linkene der er nævnt under de enkelte emner er udvalgt fra oplysninger i magasiner, bøger, søgning på internettet o.l.. Vi har derfor ikke selv erfaring med at handle med alle de nævnte firmaer, eller har set de forskellige haver, parker m.v..

Vi vil meget gerne have tilsendt oplysninger om adresser til hjemmesider, som du har gode erfaringer med både opslagsmæssigt og handelsmæssigt samt til haver/parker o.l., som er spændende at besøge.

Send mailen til holstebro.haven@gmail.com, og vi vil løbende opdatere listen.

Håber du vil få glæde af at benytte dig af nogle af de mange links.
 

HAVESELSKABET - Holstebro Kreds v. Hanne Marie Halgaard tlf. 97 41 03 92/20 91 23 22 Email: holstebro.haven@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net